Terug naar nieuws

Fortius verkocht aan Hakron België

Januari 2023 - Hakron België, onderdeel van de Hakron Groep, is sinds 1990 leverancier en producent van toebehoren voor beton- en woningbouw, bekistingen en prefab. Het familiebedrijf gevestigd in Roosdaal en Wommelgem, is in deze periode uitgegroeid tot een prominente speler in de sector dankzij een compleet assortiment met kwalitatief hoogwaardige, praktische en innovatieve producten. 

Als onderdeel van een verdere groeistrategie heeft Hakron België nu Fortius overgenomen. Fortius is exclusief agent en distributeur van een aantal innovatieve producten van Europese topfabrikanten van kunststofwapeningstaven/deuvels, opoffer anodes, systemen met opgedrukte stroom en zelfhelende beton. Allen vooruitstrevende producten die inspelen op de markt van duurzaam bouwen of het duurzaam herstellen en renoveren van structuren wat een groeiende markt is. 

Onder leiding van Dhr. Bert Kriekemans is Fortius reeds meer dan 20 jaar een kwaliteitsvolle partner voor een vast B2B cliënteel bestaande uit algemene en gespecialiseerde renovatie aannemers, prefab producenten, distributeurs van bouwmaterialen en de overheid, en dit zowel in België, Nederland als Frankrijk. 

Dhr. Bert Kriekemans blijft na overname op zelfstandige basis operationeel aan boord voor Hakron zodat de continuïteit naar klanten en leveranciers toe gegarandeerd is. 

Gezien het ontbreken van geschikte familiale opvolging had Dhr. Kriekemans overnamehuis DaVinci aangesteld als exclusief adviseur bij de zoektocht naar een geschikte overnemer.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×