Terug naar nieuws

Management buyin (MBI) bij Michel Allaeys BVBA

Michel Allaeys BVBA, invoerder en verdeler van Scattolini ombouwsystemen (open laadbakken en kippers) en Schmitz Cargobull gesloten kasten voor lichte bedrijfsvoertuigen met hoofdzetel te Hooglede-Gits werd verkocht aan twee management buyin kandidaten welke met hun onderneming Xtec BVBA gevestigd te Roeselare reeds jaren een gewaardeerde speler zijn in de sector van de afwerking en inrichting van bedrijfsvoertuigen.

Michel Allaeys BVBA is sinds 1995 een vaste waarde in de Benelux met een zeer sterke reputatie in haar sector en beschikt over de nodige accreditaties om o.a. te kunnen samenwerken met Ford Europe, Daimler en Nissan Truck. Ze bedient voornamelijk een vast en groeiend B2B cliënteel gesitueerd in de aannemerij, openbare- en tuinbouwsector. De gewezen zaakvoerder zal nog enkele jaren actief blijven voor de overnemers.

De stichters en voormalige eigenaars Michel en Brigitte Allaeys hadden DaVinci Corporate Finance geëngageerd als adviseur bij de zoektocht naar een externe overnemer om de continuïteit van de onderneming te garanderen gezien het ontbreken van geschikte familiale opvolging.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×