Terug naar nieuws

Overnamehuis DaVinci als discrete en onafhankelijke 'matchmaker' voor familiebedrijven in Trends magazine


December 2023 - Als onafhankelijk overnamehuis gefocust op rendabele familiebedrijven sluiten we opnieuw een 'grand cru' jaar af met meer dan 25% groei ondanks een uitdagend renteklimaat. Onze aanpak waarbij we als één van de weinigen hoofdzakelijk op resultaat werken ('no cure, no pay') en een one-stop shop inzake bedrijfsoverdracht zijn, wordt geapprecieerd door een almaar groeiende klantenbasis.

Met jarenlange expertise, doorgedreven kennis van de markt, een gepassioneerd M&A team, uitgebreid relatienetwerk van kandidaat-kopers en investeerders en het creëren van realistische verwachtingen, staan we ook in 2024 voor jullie klaar. Ondanks onze gestage groei, blijft u als klant rechtstreeks met de partners/eigenaars van ons bedrijf werken, wat een niet te kloppen persoonlijk engagement creëert. Ondernemers voor ondernemers dus.

Wij willen dan ook onze oprechte dank uitspreken voor de vele fijne en constructieve contacten en samenwerkingen in het voorbije jaar met klanten, relaties, teamleden en vele andere betrokkenen.  

Fijne kerstdagen & een gezond en gelukkig 2024!

De link naar het artikel treft u hieronder aan:

https://rb.gy/hw2msg

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×