Terug naar nieuws

S-Technix overgenomen door B-Source

S-Technix (Tech4u BVBA), dat gespecialiseerd is in industriële elektriciteitswerken met hoofdzetel te Willebroek, werd verkocht aan B-Source uit Erembodegem. B-Source heeft als specialisatie outsourcing van technici.

Met meer dan 30 jaar ervaring en een team van elektrische specialisten vormt S-Technix de perfecte complementaire aanvulling voor de bestaande B-Source activiteiten. S-Technix werkt reeds jarenlang voor gerenommeerde firma’s zoals o.a. Tessenderlo Chemie, Pfizer, Capsugel,...

Met deze overname breidt B-Source verder uit en kunnen klanten nog makkelijker en snel de juiste technici en ondersteuning bij projecten vinden. Vanaf heden kunnen klanten van B-Source ook terecht voor alle facilitaire diensten rond elektriciteit, zoals bordenbouw, gespecialiseerde elektrische projecten en bijvoorbeeld ook industriële ledverlichting.

Naast de B-Source hoofdzetel in Erembodegem beschikt de firma hierdoor eveneens over een tweede centrale locatie langs de A12 in Willebroek, met een werkplaats van 600m2 en een grote voorraad elektrisch materiaal.

Deze transactie werd succesvol begeleid door DaVinci Corporate Finance die optrad als adviseur van de verkoper.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×