Terug naar team

Bart Vingerhoedt

Founder & Managing Partner

T +32 478 24 88 84

E bart.vingerhoedt@davinci-cf.be

Vooraleer DaVinci Corporate Finance mee op te richten vergaarde Bart ruime praktijkervaring door na zijn studies zijn carrière bij een gerenommeerde internationale management consultancy speler te starten. Vervolgens was hij gedurende 8 jaar zelfstandig M&A consultant. In deze functie begeleidde hij ondernemers welke hun onderneming wensten over te dragen, dit in het kader van een verkoop aan derden of een familiale opvolging . Daarnaast werd Bart geregeld geconsulteerd voor begeleiding bij het aankopen van ondernemingen. De hechte, intense samenwerking tussen Bart en zijn opdrachtgevers heeft ertoe geleid dat hij een geëngageerd lid is van raden van advies binnen diverse dynamische KMO’s.

Bart heeft na zijn kandidatuur in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) zijn Master in de Handelswetenschappen specialisatie accountancy-fiscaliteit behaald aan de vroegere EHSAL (nu KUL). Tijdens zijn studies deed hij via diverse persoonlijke projecten ondernemerservaring op.

De drive tot ondernemen, de ruime praktijkervaring, een degelijke scholing en vooral een gezonde dosis inzicht en empathie zorgen ervoor dat Bart de troeven heeft om ondernemers te helpen bij het maken van succesvolle strategische en financiële keuzes. Hij heeft een betrokken, directe stijl en zoekt steeds naar het bekomen van een gedragen consensus.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×