Terug naar nieuws

DaVinci brengt versterking bij Rofco BV

December 2022 – Rofco BV, is een groeibedrijf gelegen in zuid-West-Vlaanderen te Lauwe dat al meer dan 25 jaar actief is in de ontwikkeling van hoogkwalitatieve broodbakovens en rijskasten voor de gepassioneerde hobbybakker of het betere restaurant. Rofco is de voorbije jaren DE referentie onder de thuisbakkers geworden en dit wereldwijd met verdelers over ALLE continenten. 

Thuisbakken is algemeen aan een flinke opmars bezig, dit vanwege verschillende redenen zoals het verdwijnen van onder andere de warme bakker, de globale interesse in al wat authentiek culinair is alsook de bewustwording omtrent de vele voedselallergieën. Getuige hiervan zijn de vele fora van thuisbakkers op diverse sociale media alsook de vele programma’s over hobbykoks en -bakkers. Naast de technische know-how beschikt Rofco trouwens ook over een zeer uitgebreide bakkennis waarmee ze haar klanten kan bijstaan en op basis waarvan ze haar producten blijft innoveren.

Om de sterke groei en verdere professionalisering toe te laten zal Rofco eind 2023 haar intrek nemen in een nieuw bedrijfspand dat momenteel in aanbouw is. Daarnaast zocht de aandeelhouder, de heer Micha Laperre versterking extern. DaVinci Corporate Finance werd aangesteld als adviseur en bracht succesvol via een management buy-in (MBI) transactie een investeerder aan boord met een uitgebreide technische en commerciële bagage. Deze zal fungeren als actief klankbord en zal het management op strategisch, financieel en organisatorisch vlak bijstaan. Rofco is zo klaar om het komende decennium de referentie in deze specifieke markt te blijven en gecontroleerd verder te groeien.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×