Terug naar nieuws

DaVinci Corporate Finance lanceert nieuwe online identiteit

Wij zijn trots onze nieuwe online identiteit aan u kenbaar te maken. Als innovatieve en 100% onafhankelijke Belgische 'opvolgingsboetiek' voor de KMO nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze gloednieuwe website. Deze is volledig compatibel op al uw digitale mediadragers zoals laptop, desktop, smartphone en tablet.

Daarnaast zijn wij ook actief op LinkedInTwitter en FacebookLike en share onze bedrijfspagina op deze social media en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten.

Het wordt u bovendien zeer handig gemaakt met ons te communiceren, zij het per telefoon of per digitale weg via de website of via één van uw favoriete social media.

Eerder traditionele sectoren zoals de financiële dienstverlening zijn volop aan het meesurfen op de digitale trein. Wij willen voorlopen op deze innovaties als aanvulling op een discrete maar kwalitatieve en persoonlijke aanpak die kenmerkend is voor ons kantoor.

Naast een grondige voorstelling van onszelf en onze dienstverlening bieden wij tal van gerichte en relevante info aan op onze website voor al wie op zoek is naar rendabele investeringsopportuniteiten in KMO’s. Zo biedt de Portefeuille pagina steeds een actueel overzicht van een aantal van onze lopende mandaten. Contacteer ons rechtstreeks voor meer info over onze niet gepubliceerde mandaten of indien u over een bepaalde investeringskans meer info wenst te bekomen.

Zit hetgeen u zoekt er niet direct tussen? Laat uw gegevens achter via ons online invulformulier en wij voegen u toe aan onze database van kandidaat-kopers/investeerders, uiteraard geheel discreet en in vertrouwen. Op deze manier kunnen wij u als eerste informeren wanneer er zich een nieuwe geschikte opportuniteit voordoet die voldoet aan uw investeringscriteria.

Voor verdere vragen, info of een informele babbel over de hedendaagse overnamemarkt, contacteer ons, de koffie staat voor u klaar…

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×