Terug naar nieuws

Interieurinrichtingsbedrijf De Laere NV verkocht middels management buy-in

De Laere NV, gelegen te Wevelgem (West-Vlaanderen), is reeds 3 generaties een sterke, kwalitatieve en betrouwbare speler in de interieurinrichting. Reeds van bij de oprichting in 1930 werkt de onderneming machinaal, de drang tot innovatie is de voorbije 90 jaar steeds prominent aanwezig gebleven middels het inzetten van machines in de beginjaren en later via de verdere automatisatie van het productieproces. 

Met een 30-tal gemotiveerde en hooggekwalificeerde medewerkers is De Laere NV een trouwe partner voor zowel overheidsinstellingen, ondernemingen als particuliere klanten. Zo hebben zij diverse prestigeprojecten gerealiseerd waaronder het concertgebouw in Brugge, de Kanselarij van de Eerste Minister, de NAVO, de Nationale Bank van België, diverse rust- en ziekenhuizen alsook talloze winkels en horeca.

Gezien de groei van de voorbije jaren en het ontbreken van geschikte familiale opvolging had de voormalige eigenaar, de heer Chris De Laere, DaVinci Corporate Finance aangesteld als exclusief adviseur bij de zoektocht naar een geschikte overnemer. De heer De Laere verlaat het bedrijf echter niet en zal een sterke tandem vormen met mevrouw Katrien Schotte die middels een management buyin (MBI) transactie de aandelen van De Laere NV heeft overgenomen om zo de continuïteit van de firma te garanderen en het management te versterken.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×