Terug naar nieuws

Investeringshuis Buysse & Partners koopt Betonwerken Vets en Zonen

2020 – Betonwerken Vets en Zonen, gelegen in de Antwerpse Kempen aan het kanaal te Mol, produceert betonnen welfsels. Het familiebedrijf, opgericht in 1976, werkt uitsluitend voor een B2B cliënteel; zo zijn diverse bouwmaterialenhandels en grote aannemingsbedrijven klant. 

Vets en Zonen garandeert hoge kwaliteit, flexibiliteit en service. Gladde, getraande en ruwe vloerelementen zijn verheven tot een echt kwaliteitsproduct. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot één van de belangrijkste producenten van gewapende betonnen welfsels in de provincies Antwerpen en Limburg.

DaVinci Corporate Finance adviseerde het investeringshuis Buysse & Partners bij buyout transactie van Vets en Zonen. DaVinci bracht tevens een senior managementprofiel met uitgebreide sectorkennis en -ervaring aan boord. Simultaan heeft Buysse & Partners het Lommelse GSS overgenomen. GSS is specialist in randbekisting en valbeveiligingsproducten. Boven beide bedrijven werd Construct Materials Group opgericht. Vanuit een 'buy & build' optiek zal dit het platform vormen voor verdere overnames van producenten van bouwmaterialen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×