Terug naar nieuws

Vleugels voor de "kwantumsprong" van Marreyt classic cars

 Juli 2020 - Na meer dan dertig jaar vakmanschap in classic cars is Marreyt Classics klaar voor de volgende stap. Ondernemer en classic car enthousiast Koen Matthijs zal het Swerts-Marreyt partnership vervoegen, ondersteund door de vooraanstaande PE Group, geleid door Stefan Yee. Deze stap garandeert continuïteit en verdere groei gedreven door hun passie en de ambitie om ideeën tot leven te brengen.

Private equity en corporate finance onderneming PE Group is opgericht in 2006 door Stefan Yee en verschillende ondernemers met de familie Van Rompay als referentieaandeelhouder. De groep doet zijn intrede in het Marreyt verhaal met het perspectief van een lange-termijn partnerschap. De groep zal niet enkel een rol spelen in de overdracht van de Marreyt generatie en alzo de opvolging verzekeren maar wil tevens de onderneming regionaal en internationaal doen groeien om zodoende Marreyt nog steviger als classic car merk op de kaart te zetten. De PE Group opereert vanuit de klassieke Marreyt waarden – passie en vakmanschap voor de volledige classic car beleving – en garandeert continuïteit in het verderzetten van Bernard en Luc’s levenswerk.

Het partnerschap met de PE Group markeert een nieuwe mijlpaal voor Marreyt. Of zoals het Bernard – Luc - Koen trio het zelf omschrijven: dankzij onze samenwerking “krijgt Marreyt vleugels voor de kwantumsprong”. De formatie wijzigt van twee naar drie verschillende persoonlijkheden, elk met hun eigen specialiteit en benadering, maar verenigd door hun passie voor het vak en hun duidelijke visie voor toekomst: classic car domen verwezenlijken.

DaVinci Corporate Finance is dankbaar te hebben mogen meewerken aan de realisatie van deze potente, boeiende samenwerking. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×