Terug naar nieuws

Pionier in geothermische warmtepompsystemen Geoservices versterkt zich middels management buy-in

November 2020 – Geoservices BV, gelegen in de Antwerpse Kempen te Rijkevorsel, is een innovatief groeibedrijf en pionier actief in de installatie van geothermische warmtepompsystemen. De warmtepompen worden gebruikt voor verwarming en koeling van zowel privéwoningen als appartementsblokken, kantoor- en industriële gebouwen. Geoservices BV garandeert met een 15-tal gemotiveerde medewerkers flexibiliteit, kwaliteit en een hoge servicegraad voor zowel een B2C als B2B cliënteel.

Het bedrijf heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot één van de belangrijkste spelers op gebied van geothermische warmtepompinstallaties. Zowel de geothermische grondboringen zelf als het plaatsen van vloerverwarming en warmtepompinstallaties worden in eigen beheer verzorgd zodat de klant slechts één aanspreekpunt heeft. Deze geïntegreerde aanpak maakt het bedrijf uniek.

Warmtepompen zijn in België aan een flinke opmars bezig. De fors stijgende energieprijzen, de verplichte toepassing van energiebesparende maatregelen bij nieuwbouw en het toenemend normbesef dat we door blijvend gebruik van fossiele brandstoffen onze planeet onleefbaar maken, spelen in de kaart van Geoservices BV. Het bedrijf helpt zo actief mee aan een meer duurzame groene en CO2 neutrale planeet.

Om de sterke groei en verdere professionalisering in goede banen te leiden, zochten de aandeelhouders, het echtpaar Danny Maes en Evy Wuyts, versterking extern. DaVinci Corporate Finance werd aangesteld als adviseur en bracht succesvol via een management buy-in (MBI) transactie Dhr. Gert Jochems tesamen met een investeerder aan boord. Deze zal fungeren als actief klankbord en zal het management op strategisch, financieel en organisatorisch vlak bijstaan. Geoservices is zo ideaal gepositioneerd om een voortrekkersrol in de markt te spelen en verder te groeien, zowel organisch als via bijkomende overnames. Het bedrijf zoekt verder ook bijkomende installateurs verwarming/koeltechniek met passie voor het vak.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×