Terug naar nieuws

HR speler Umani Group neemt Het PoetsPaleis met 600 medewerkers over

Juni 2020 - Dienstenchequebedrijf voor huishoudhulp Het PoetsPaleis met hoofdzetel te Herenthout en actief vanuit 7 vestigingen in de Antwerpse Kempen werd verkocht aan de Limburgse Umani Group. 

De laatste jaren heeft Het PoetsPaleis een indrukwekkend groeiparcours afgelegd onder leiding van het echtpaar Bart Keynen en Cindy Storms. Dit heeft er voor gezorgd dat het bedrijf op nog geen 10 jaar tijd is gegroeid van nul naar 600 medewerkers. Ondanks de consolidatiegolf in deze markt meteen ook het bewijs dat door organische groei veel mogelijk is. Door een sterke lokale verankering en band op te bouwen met zowel gezinnen als huishoudhulpen onderscheidt Het PoetsPaleis zich duidelijk van de concurrentie. Een mensgerichte en persoonlijke benadering is altijd al de succesfactor van het bedrijf geweest.

Om de volgende groeifase van de firma te ondersteunen werd met Umani Group een geschikte overnemer gevonden die dezelfde waarden en normen koestert. Umani Group is de overkoepelende holding die de bedrijven Blink (dienstencheques), Flexer (uitzendbedrijf) en Umani Agency (talent agency) beheert. Voor Umani Group kadert de overname van Het PoetsPaleis in hun verdere groei ambities. 

"Met de overname van ASAP Services in 2019 hebben we een nationale dekking in de dienstencheques met uitzondering van de Kempen. Het actieterrein van Het PoetsPaleis is voor ons dan ook de ideale geografische aanvulling", aldus Sarah Porco, CEO van Blink en CHRO van de Umani Group. 

De voormalige eigenaars, Dhr. Bart Keynen en Mevr. Cindy Storms, hadden DaVinci Corporate Finance ge├źngageerd als exclusief adviseur om het verkoopproces in goede banen te leiden.

De persartikelen naar aanleiding van deze overname in diverse media kan u bekijken via onderstaande links (Made In, HLN, NN):

https://www.madeinlimburg.be/n...

https://www.madeinkempen.be/nieuws/het-poetspaleis-overgenomen-door-umani/

https://www.hln.be/in-de-buurt...

https://nnieuws.be/artikel/uma...

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×