Terug naar nieuws

Airkan versterkt positie op HVAC markt door overname Sanutal

Sanutal België BVBA, de flexibele partner voor innovatieve HVAC oplossingen met vestiging te Grobbendonk in de Antwerpse Kempen, is al meer dan 25 jaar actief als producent van RVS leidingsystemen en ventilatiekanalen en als verdeler van verschillende HVAC-merken in de Benelux.

Stichter en zaakvoerder Tom Van Gastel wordt dagelijks bijgestaan door zo'n 30 tal gedreven en competente medewerkers. Sanutal beschikt in Grobbendonk over een bedrijfsterrein van 13.000 vierkante meter en een productiehal van 7.700 vierkante meter. Het bedrijf heeft haar eigen 'Education Center' waar haar gekwalificeerde medewerkers ter beschikking staan om hun kennis te delen.

Sanutal heeft naast tal van grote projecten o.a. het Europese parlement, de NATO gebouwen en het kasteel van prinses Astrid als referenties.

Het Oost-Vlaamse Airkan NV, eigendom van de familie Tsjoen, is de specialist op het vlak van rechthoekige en ronde ventilatiekanalen. Airkan is een familiebedrijf met een 100 tal werknemers met vestigingen te Oudenaarde (BE), Waalwijk (NL), en Hallennes lez Haubourdin (FR). Met de strategische overname van Sanutal versterkt het bedrijf zijn positie verder op de HVAC markt. Sanutal zaakvoerder Tom Van Gastel blijft aan boord en zet zijn operationele functie verder.

Deze transactie werd succesvol begeleid door het onafhankelijk fusie- en overnamehuis DaVinci Corporate Finance dat optrad als adviseur van de verkoper

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×