Terug naar nieuws

Belgo Garant neemt Primewood over in kader buy & build strategie

Juni 2023 – Specialist in hoog kwalitatieve eikenhouten bijgebouwen Primewood werd verkocht aan sectorgenoot Belgo Garant. Belgo Garant is gespecialiseerd in tuinhout en houten buitencontructies. Met reeds twee vestigingen te Heultje (Westerlo) en Meise komt er nu met de overname van Primewood een derde vestiging bij te Malle. Belgo Garant wil via een selectieve buy & build strategie verder groeien in de markt.

Primewood is al vele jaren een bekende naam in het betere segment van eikenhouten bijgebouwen. Met duurzame, stevige en kwalitatieve materialen worden zowel eikenhouten tuinhuizen, poolhouses, tuinbergingen, carports, stallingen, guesthouses en zo meer op maat gemaakt. Dit kunnen zowel traditionele cottage gebouwen zijn die op ambachtelijke wijze met traditionele gat en pen verbindingen worden gemaakt tot meer moderner ogende constructies. Met een vaktechnisch bekwaam en gemotiveerd team onder leiding van Dhr. Mark Franck werden vele mooie projecten in de Kempen en ver daarbuiten neergezet. 

Wegens het ontbreken van geschikte familiale opvolging werd overnamehuis DaVinci aangesteld door Dhr. Mark Franck als adviseur bij de zoektocht naar een geschikte overnemer. DaVinci bracht zo op succesvolle wijze Belgo Garant als koper van Primewood aan.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×