Terug naar nieuws

Britse multinational HomeServe neemt Van der Vurst BV over

Maart 2023 – Van der Vurst BV, gelegen te Erpe-Mere in de Denderstreek, is reeds meer dan 20 jaar actief in de installatie, onderhoud en herstellingen van verwarmingsinstallaties, airco's, ventilatiesystemen en zonnepanelen. Met een cliënteel bestaande uit meerdere duizenden recurrente klanten is Van der Vurst een gekende, sterke speler in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en ruim daarbuiten. 

De onderneming is voornamelijk actief op de particuliere markt en is verdeler van kwaliteitsmerken zoals Weishaupt, Remeha en Alpa Innotec. De firma legt de focus op een hoge graad van afwerking en service hierbij gebruikmakend van toestellen en onderdelen van de beste kwaliteit wat resulteert in bedrijfszekere, energiezuinige installaties. Gezien alle werken in eigen beheer worden uitgevoerd, levert Van der Vurst BV het comfort van een totaalpartner aan haar cliënteel.

Om enerzijds de sterke groeimogelijkheden, zeker gegeven de actuele energietransitie, ten volle te kunnen exploiteren en anderzijds het dienstenpakket verder uit te bouwen, had de dynamische, ambitieuze eigenaar, dhr. Koen Van der Vurst, overnamehuis DaVinci Corporate Finance aangesteld om hem bij te staan bij de zoektocht naar een geschikte partner. DaVinci bracht op succesvolle wijze de Britse multinational aan boord. HomeServe garandeert reeds meer dan 25 jaar een snelle, kwaliteitsvolle en transparante service in 8 landen. Het HomeServe netwerk bestaat uit plaatselijke ondernemingen die nabijheid en persoonlijke service garanderen. Koen Van der Vurst blijft aan als CEO van de onderneming en zorgt in de toekomst voor het behoud van het sterke DNA van zijn geesteskind.

De kopers werden bijgestaan door Squire Patton Boggs, Krzewinski+partners, de verkoper door accounting groep STIMAA en DaVinci Corporate Finance.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×