Terug naar nieuws

Groeibedrijf 4Technics haalt strategisch investeerder aan boord

4Technics BVBA, met toonzaal te Noorderwijk en atelier in Westerlo in de Antwerpse Kempen, is een bekende HVAC installateur die kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt. Als specialist klimaatplafonds, en onder meer bekend voor combinatie van verschillende innovatieve duurzame technieken en hernieuwbare energie, groeide de firma de laatste jaren onder leiding van Dhr. Raf Janssens uit tot een gerenommeerde HVAC speler. Zowel installatie als onderhoud van centrale verwarming, sanitair, ventilatie, warmtepompen & zonnepanelen behoren tot de vaste kernactiviteiten. Met gemotiveerde en kwaliteitsbewuste medewerkers bedient de onderneming voornamelijk een bemiddeld cliënteel gesitueerd in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Ongeveer 50% van de klanten zijn particulieren (B2C) en 50% is B2B. 

Om de volgende groeifase van de firma te ondersteunen werd een strategische investeerder aan boord gehaald via een management buyin (MBI) transactie. Met Dhr. Tim de Kock, voormalig eigenaar en bedrijfsleider van De Kock HVAC, werd het managementteam versterkt en komt er een pak strategische ervaring uit de sector mee aan boord. De dagelijkse operationele leiding blijft in handen van Dhr. Raf Janssens. 

Dhr. Raf Janssens had DaVinci Corporate Finance geëngageerd als exclusief adviseur bij de zoektocht naar een geschikte investeerder die toegevoegde waarde kon bieden om de verdere groei te ondersteunen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×