Terug naar nieuws

The Fashion Store neemt Modecenter Rommens over

Augustus 2022 – Modecenter Rommens met vestigingen te Kalmthout en Zoersel werd verkocht aan The Fashion Society, met hoofdzetel te Merchtem.  Deze is onder meer bekend van de retailketens The Fashion Store en ZEB.

Modecenter Rommens is een familiebedrijf met een lange traditie. De geschiedenis gaat reeds meer dan 60 jaar terug toen Simonne en André Rommens de eerste winkel openden. Modecenter Rommens biedt intussen een uitgebreide dames- en herencollectie van mooie kwalitatieve, stijlvolle kleding aan. Voor de dames verdeelt het merken zoals Avalanche, Atmos en Terre Bleue, voor de jongeren hippe kleding van B.Young, Scotch & Soda en verder herenkleding van o.a. State of Art, Meyer, Esprit, Antwrp, Tommy Hilfiger...

Met een gedreven en gepassioneerd team van meer dan 20 medewerkers wordt kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel gehouden.  

Gezien het ontbreken van geschikte familiale opvolging bij de tweede generatie werd overnamehuis DaVinci Corporate Finance door de familie Rommens aangesteld als adviseur om de zoektocht naar een geschikte overnemer te begeleiden. DaVinci bracht zo op succesvolle wijze The Fashion Society aan boord. Na een overgangsperiode zullen vanaf februari 2023 de bestaande winkels van Modecenter Rommens in Kalmthout en Zoersel omgedoopt worden tot The Fashion Store winkels. Met deze overname komt de teller op 19 The Fashion Store winkels. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×