Terug naar team

Jo Maris

M&A Expert

T +32 497 51 54 71

E jo.maris@davinci-cf.be

Sinds 1995 is Jo reeds actief als belastingconsulent. Als tax manager was hij actief bij diverse dienstverlenende (multinationale) ondernemingen. De dienstverlening ging van personenbelasting, vennootschapsbelasting over successieplanning tot financiële planning. Vanaf 2008 is de focus gegaan naar successieplanning m.b.t. bedrijfsoverdracht. Bij een vooraanstaande Belgische vermogensplanner was Jo één van de drijvende krachten achter het M&A-Family Business Department. Daar een bedrijfsoverdracht zoveel meer omvat dan louter fiscale aangelegenheden, volgt Jo ook de juridische kant van een bedrijfsoverdracht op. Sinds 2008 heeft Jo tal van ondernemers begeleid bij de opvolging en overdracht van hun bedrijf.

De studiejaren heeft Jo doorlopen aan de vroegere Katholieke Universiteit Brussel (KUB) en EHSAL (nu KUL). In de laatste jaren van de opleiding Master in de Handelswetenschappen koos Jo voor de specialisatie fiscaliteit.

Iets later behaalde hij ook zijn erkenning als IAB belastingconsulent-accountant. In zijn hoedanigheid van IAB erkend consulent volgt Jo jaarlijks permanente vormingscursussen & bijscholingen en is zijn kennis m.b.t. fiscaal-juridische aangelegenheden steeds accuraat.

Met de opgebouwde ervaring en know-how staat Jo binnen DaVinci in voor de concrete (technische) uitwerkingen en ondersteunt hij de partners bij diverse bedrijfsoverdrachten.

Jo is lid bij BAB Brabant en heeft een netwerk opgebouwd bij diverse beroepsverenigingen en ondernemersclubs waaronder VMA, VWBO, Brabant Business Club en JCI West-Brabant.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×