Terug naar team

Kris Van Deun

Founder & Managing Partner

T +32 476 56 68 44

E kris.van.deun@davinci-cf.be

Kris combineert meer dan 15 jaar M&A en corporate finance ervaring. Startte in 2005 zijn carrière als M&A analist bij een Belgisch corporate finance huis om vervolgens bij een family office van twee industriële families aan de slag te gaan als investment manager. In het kader van zijn full-time MBA opleiding bij Vlerick heeft Kris diverse succesvolle strategische consultancy opdrachten uitgevoerd voor een Amerikaans mid-market buyout fonds. Vooraleer DaVinci Corporate Finance op te richten was Kris reeds enkele jaren actief als zelfstandig M&A dealmaker.

Kris is in 2005 afgestudeerd met grote onderscheiding (magna cum laude) als Master in de Handelswetenschappen aan de vroegere VLEKHO (nu KUL) en hij beschikt eveneens over een diploma Bachelor Bedrijfsmanagement. Na enkele jaren werkervaring is Kris in 2010 afgestudeerd met grootste onderscheiding (summa cum laude) aan de Vlerick Business School te Leuven waar hij de éénjarige Full-Time MBA opleiding met succes heeft afgerond.

De diverse praktijkervaringen zowel aan aankoop- als verkoopzijde in combinatie met zijn studie achtergrond zorgen ervoor dat Kris de nodige kennis en expertise aan de dag legt. Hij is dan ook een gewaardeerde partner om ondernemers op strategisch-financieel vlak inzake M&A bij te staan. Kris begrijpt als geen ander de gevoeligheden en eigenheden van een familiebedrijf gezien hij zelf uit een ondernemersnest komt en door de jaren heen de nodige affiniteit met de Vlaamse familiale ondernemerswereld heeft opgebouwd.

Kris heeft een relevant en ruim netwerk en is lid van diverse ondernemers- en netwerkorganisaties waaronder Vlerick Alumni.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×